Despre

Acest blog conține traducerea articolelor de pe www.veganstrategist.org cu scopul de a ajuta la dezvoltarea stilului de viață vegan în România.

Blogul original www.veganstrategist.org e este în principal scris cu o audiență de vegani/activiști în drepturile animalelor în minte. Strategiile si modurile de comunicare pe care eu le suport și scriu au de obicei o natură pragmatică si prietenoasă.

Ceea ce speră autorul este să ofere argumente despre de ce activismul și comunicarea pragmatică și prietenoasă funcționează. A fi prietenos și pragmatic nu este (doar) despre a nu ofensa oamenii și cu siguranță nu despre a compromite sau a vinde. Este de asemenea despre a nu fi lent, sau a crede că avem timp de pus deoparte. Nu este despre a fi vegan sau a trăda animalele. Mai degrabă, despre a fi prietenos și pragmatic este o chestiune de strategie. E despre a fi eficient. E despre a diminua suferința animalelor în cel mai rapid mod posibil.

Partea prietenoasă și pragmatică a mișcării nostre are nevoie de argumente pentru care abordarea asta funcționează, ca nu cumva să nu fie acuzați că nu au fost interesați să veganizeze lumea și doar să distribuie rețete sau să mănânce brioșe. Încerc să aduc aceste argumente.

Pentru cea mai rapidă cale ca să știm mai multe despre punctele mele de vedere, vezi videoclipurile și videouril de pe site.

Informații de contact despre autor:

tobias.leenaert@gmail.com
Twitter: @tobiasleenaert

Facebook

LinkedIN

Informații de contact despre traducător:

teodor.vasile.20@gmail.com

Twitter: @Theodorus_20

Facebook

LinkedIN

Copyright: acest site este tradus cu acordul autorului, Tobias Leenaert.

Reclame