Zece metode ușoare ca să alienezi un mâncător de carne

Dacă ți-ai dori un club vegan în loc de o lume vegană, este surprinzator de ușor să te asiguri că oamenii nu se alătură clubului. Aici sunt câteva feluri de adresare mâncătorilor de carne în moduri în care te asiguri că nu se simt atrași să vină in direcția noastră.

  1. Prezintă soluția ca pe o chestiune de totul sau nimic. Oamenii trebuie să realizeze că ei sunt pe dinăuntru sau pe dinafara!
  2. Dacă sunt flexitarieni, spune-le că e ca un criminal care ucide mai puțini oameni. Chiar daca sunt vegetarieni, poți să le spui ca practic nu fac nimic bun animalelor.
  3. Dacă spun ca iubesc animalele dar mănâncă carne, în loc să lucrezi la asta, fă-i ipocriți. Separare instantă garantată!
  4. Presupune că modul în care tu te-ai schimbat este modul în care toată lumea se va schimba și ar trebui să se schimbe. Până la urma, suntem cu toții la fel, nu?
  5. Vorbește cu oameni despre sutele de aditivi, E-uri, arome derivate de la animale…care abundă în mâncarea noastra și cât de important este să le evităm.
  6. Atunci când ei par să se fi schimbat în direcția noastră, asigură-te să le spui din timp că mâncarea lor ar trebui să fie și organică, locală, de sezon, fair trade, sănătoasă, fără zahăr și fără ulei de palmier.
  7. Atunci când crezi că ai depistat un alt vegan, asigură-te că el sau ea are motivația corectă (adica motivația ta). Spune-le că nu sunt cu adevărat vegani dacă nu fac asta pentru animale.
  8. Explică-le că nu există așa ceva ca un 99 la sută vegan, și că orice excepție pe care o face cineva este o violare a drepturilor animalelor.
  9. Fii sigur că examinezi ospătarii în cel mai mic detaliu, în special atunci când sunt mulți oameni care ascultă. Asta e șansa ta să alienezi mai multe persoane deodată!
  10. Ultimul dar nu și cel din urmă, asigură-te că non-veganii nu folosesc niciodată cuvântul cu V când nu este cazul! Este cuvândul nostru și niciun vegan cu jumătate de normă nu ar trebui să îl ia de la noi!

Vezi tu, e floare la ureche să te asiguri că veganismul rămâne un club exclusivist!

 

Articol original scris de Tobias Leenaert, http://veganstrategist.org/2017/11/10/ten-easy-ways-alienate-meat-eater/

Reclame

Un gând despre „Zece metode ușoare ca să alienezi un mâncător de carne

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s